Word vriend!
of vriendin natuurlijk
Door mijn vriend te worden kun jij gebruik maken van heel veel voordelen én steun je mijn YouTubekanaal! Je ontvangt van mij vele kortingscodes waarmee je bij elke aangesloten partner hoge kortingen krijgt bij je bestelling in hun webshop! Maar er zijn nog veel meer voordelen. Lees hoe je mijn vriend wordt en wat je er allemaal voor terugkrijgt...!!

kies je vriendschap

vage kennis
Beter een vage kennis dan een enge buurman. Word een ‘vage kennis’ voor €49,95 per jaar. Als vage kennis krijg je van mij elke week de uitgewerkte recepten digitaal toegestuurd. Ook stuur ik je af en toe een linkje naar ‘Special Content’ zoals achter de schermen footage of bloopers die alleen voor jouw beschikbaar zijn…???? En uiteraard krijg jij ook alle kortingscodes van de webshops van de aangesloten partners!
maatje
Hey maat! Kameradski! Poar neem'n? Word munne ‘maat’ voor €69,95 per jaar. Als good old buddy krijg je van mij een speciaal T-shirt in jouw maat. Maar je bent ook uitgenodigd op mijn jaarlijkse tuinfeest! Ik zorg voor al het eten, jij neemt je drankje mee (Amerikaans feestje, hè). Jij krijgt alle kortingscodes van de webshops van de aangesloten partners! Daarnaast krijg je als maatje een speciale VIP behandeling in een groot aantal (BBQ/grill) restaurants! Dit kan bestaan uit een korting, een extra gerechtje of bijvoorbeeld een gratis drankje voor de hele tafel!
boezem vriend
Samen door dik en dun. Word mijn ‘boezem vrind’ voor €89,95 per jaar. We zijn onafscheidelijk en daarom krijg je van mij een speciaal T-shirt. Elke week ontvang je de uitgewerkte recepten in je mailbox. Ook jij bent van harte uitgenodigd op m’n jaarlijkse tuinfeest, net als mijn maatjes! En ja, ook jij moet wel je eigen zuipen meenemen…???? Uiteraard krijg jij ook alle kortingscodes van de webshops van mijn partners! En natuurlijk krijg jij ook dezelfde VIP behandeling bij de aangesloten restaurants. Eigenlijk betaal je gewoon twee tientjes meer dan munne maten… Maar dat wordt dan ook extra gewaardeerd! ????
vriend voor het leven
Onvoorwaardelijke vriendschap. We worden ‘broers’, bro’s, familie bijna… voor een tientje per maand. Je ontvangt elke week alle uitgewerkte recepten van de afleveringen in je mailbox! Je bent niet alleen ‘eregast’ op m’n jaarlijkse tuinfeest, maar voor jou zet ik ook nog eens een six-packje koud! En natuurlijk krijg jij ook dezelfde VIP behandeling bij de aangesloten restaurants, en profiteer je van alle voordelen in de webshops van de partners van de show! En als klap op de vuurpijl krijg je 5 tot 10% korting op alle accessoires/barbecues in het Barbecue Paleis in Cuijk!