Het leuke hiervan vind ik dat je deze ‘broodjes’ zowel als hoofdgerecht, als lunchgerecht kunt maken. Dus als je ‘s middags eens een keer de BBQ aan wil steken en je hebt geen inspiratie… Je kunt dit gerechtje ook zien als BBQ snack: in stukjes gesneden brood met een vulling van gegrilde chipolata worstjes en […]
Het favoriete broodje van de King. Ik maak twee varianten van deze ‘Elvis sandwich’; eentje mét en eentje zonder pindakaas!… […]
Het leuke hiervan vind ik dat je deze ‘broodjes’ zowel als hoofdgerecht, als lunchgerecht kunt maken. Dus als je ‘s middags eens een keer de BBQ aan wil steken en je hebt geen inspiratie… Je kunt dit gerechtje ook zien als BBQ snack: in stukjes gesneden brood met een vulling van gegrilde chipolata worstjes en […]
Het mooie van dit recept is dat je dit niet alleen op een ‘gewone’ houtskoolbarbecue kunt maken maar ook op slechts één Sizzle Zone! … […]